Caféet byggdes och öppnade 2015 och ligger i direkt anslutning till gårdsbutiken. Genom de många fönstren möts man av en fantastisk utsikt ut över Vättern. För varma sommardagar finns det gott om uteplatser och när det är kyligare värmer braskaminen gott.

Här kan ni njuta av hembakat fikabröd, smörgåsar, våfflor, mjukglass m.m. under caféets öppettider!

 

Minnesstund efter begravning, Dop, After Work, Utbildning mm. Tveka inte att kontakta oss om Ni söker en rofylld och vacker miljö för en egen sammankomst dagtid eller kvällstid! Vid dessa tillfällen kan vi erbjuda Mat efter era önskemål!

  

Nytt är också att vi kan erbjuda utbildning i:

- Hjärt- och Lungräddning, HLR med hjärtstartare

-Första Hjälpen med HLR 

Legitimerade Specialistsjuksköterskor som jobbat många år med akutsjukvård och är utbildade HLR-instruktörer håller dessa utbildningar! All utbildning sker enligt Svenska HLR-rådets riktlinjer där det ingår mycket praktisk träning på avancerade dockor! Vi hjälper Er att hjärtsäkra Er arbetsplats och lägga upp en plan för hur ett hjärtstopp på Er arbetsplats ska hanteras. Vi kan samordna en utbildning här ute på Näs Gård med det möte eller utbildning Ni själva vill hålla. Kontakta oss för vidare information!

Näs Gårdsbutik © 2018