Butiken är  belägen i gårdens f.d. arbetarboställe, förr, fanns där dessutom ett sädesmagasin på andra våningen. Den ligger endast ett stenkast från stranden och här är bedövande vackert på sommaren. Varmt välkommen att njuta av våra omgivningar!

Vårt sortiment av fårprodukter baseras på gårdens egen uppfödning av raserna Gotländska Pälsfår och det vita Leicesterfåret. De vackra skinnen bereds av Tranås skinnberedning och återfinns i vår gårdsbutik. Skinnen håller högsta kvalitet som ett resultat av mångårigt och genomtänkt avelsarbete. De silkiga, lockiga vita och grå skinnen har glädjande nog upptäckts långt utanför länets gränser och efterfrågas bl.a. av ledande inredningssylister. De gosiga Lammskinnen passar utmärkt till babyskinn och är dessutom tvättbara. En del skinn förädlas till olika hantverksalster såsom tofflor, mössor, vantar, halsdukar, kuddar, dynor m.m. De sys av skickliga skinnsömmerskor i Tranås.

Utöver fårprodukterna säljer vi inredningsartiklar av kända och exklusiva märken från Nordiska märkesleverantörer såsom Ullcentrum på Öland, Paradisverkstaden, Växbo Lin, Lene Bjerre, Artwood, Balmuire, Munka Sweden-Tenn och Kähler.

Länkar till externa hemsidor: 
AB Tranås Skinnberedning
Ullcentrum på Öland
Paradisverkstaden
Växbo Lin
Lene Bjerre
Artwood
Balmuire
Munka Sweden-Tenn
Kähler

Broschyr

 

Näs Gårdsbutik © 2018