Butiken är  belägen i gårdens f.d. arbetarboställe och där ett sädesmagasin var inrymt på andra våningen. Den ligger endast ett stenkast från stranden och här är bedövande vackert på sommaren. Ta er tid att besöka oss! Ni kommer inte att ångra besöket!

Vårt sortiment av fårprodukter baseras på egen uppfödning. Skinnen bereds av Tranås skinnberedning och säljs sedan hela hos oss. Skinnen håller högsta kvalitet som ett resultat av mångårigt och genomtänkt avelsarbete. De fina, lockiga vita och grå skinnen har upptäckts långt utanför länets grnser och efterfrågas bl.a. av ledande inredningssylister. Lammskinnen passar utmärkt till babyskinn då de är mjukare och tvättbara. Skinnen förädlas också till olika hantverksalster såsom tofflor, mössor, vantar, halsdukar, väskor, kuddar, dynor m.m. De sys av skickliga skinnsömmerskor i Tranås.

Utöver fårprodukterna säljer vi inredningsartiklar av kända och exklusiva märken från känd Nordiska märkesleverantörer såsom Ullcentrum på Öland, Paradisverkstaden, Växbo Lin, Lene Bjerre, Artwood, Balmuire, Munka Sweden-Tenn och Kähler.

Länkar till externa hemsidor: 
AB Tranås Skinnberedning
Ullcentrum på Öland
Paradisverkstaden
Växbo Lin
Lene Bjerre
Artwood
Balmuire
Munka Sweden-Tenn
Kähler

Broschyr

 

Näs Gårdsbutik © 2018